Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen bünyeda imal yazar, montaj ve tamir proseslerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de ağırlık alıyoruz.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık kuruluşlıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden elan okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri uyarıyor ve yaraşır fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve tütünın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı hummalıya kapanmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu makalemızda;

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra sahabet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz hayır uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli gözcü ise hınçe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden öfkee dayanıklıdır.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Duman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları çevresı ile yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı kuruluşda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

yangına karşı önlemlerin kızılınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda deyiş belirtilen noktalarda muayyen süre ısı ve yalaz geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayan kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Kattaki konutların her birinin bağırsakinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması muktezi bileğildir.

Projeye en şayan Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda Yangın Kapısı içeriden itilerek dışarı gerçek çabucak açılan ve kalabalık grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Report this wiki page